Carpro perkrovimas

68,40€
Pristatymas į namus 4-5 darbo dienos
Į KREPŠELĮ
Gaminio ID: 1104205
Kodas: 8809397812119
Prekės ženklas: CARPRO
https://i.ak24.ee/mf/medium/carpro.jpg

Prašome įkelti iš naujo
Sio2 kvarcinis purškiamas sandariklis

„Reload“ sujungia silicio dioksido nanotechnologijos stiklo blizgesį, hidrofobiškumą ir nešvarumus į patogų purškiamą, nuvalomą sandariklį. „Reload“ iš pradžių buvo sukurta siekiant išlaikyti CQUARTZ dangos medžiagų apsaugą ir apdailos kokybę, tačiau taip pat pasitvirtino kaip atskiras sandariklis, kuris gali užtikrinti iki 4 mėnesių apsaugą kasdienėms transporto priemonėms. Paprasta naudoti vandens pagrindu pagaminta Reload formulė gali būti dengiama ant visų transporto priemonių paviršių, net ir ant šlapių paviršių, todėl idealiai tinka greitai apsaugoti ir suteikti automobilio blizgesį.

„Reload“ siūlo glotnų superhidrofobinį sluoksnį, kuris kaip niekas kitas atstumia vandenį. Kartu su savo gebėjimu atstumti nešvarumus ir nešvarumus, kurie palieka nuostabų, blizgų ir labai atspindintį blizgesį. CARPRO Reload yra labai paprasta naudoti (vadovaudamiesi mūsų paprastais patarimais) ir puikiai tinka entuziastams ir profesionalams. Užtepus Reload ilgiau išliks švarūs dažai, lengviau plausite automobilį ir greičiau išdžius!

Funkcijos:
Puiki UV apsauga.
Ekstremalus blizgesys, kuris nenusiplauna.
Stumdomas stiklo jausmas.
Ilgiau išlaiko paviršius švarius.
Vandens pagrindu pagaminta formulė, kurią daugiausia sudaro specialus modifikuotas Sio2 (kvarcas).
Greitai ir lengvai.
Puikiai tinka dengti KVARCĄ.
Dėvėkite šlapią arba sausą.
Puikiai tinka guminėms ir plastikinėms dekoracijoms – nepalieka dėmių.
Apsaugo nuo lietaus ir purvo.
Super hidrofobiškas.

Naudojimas:
Nenaudoti tiesioginiuose saulės spinduliuose.
Dėvėti esant geram aplinkos apšvietimui.
Gerai suplakti.
Išpurkškite 4–5 purškimus ant Microfiber Madness Slogger rankšluosčio arba bet kokio kokybiško mikropluošto rankšluosčio su žemu snapeliu, mikropluošto aplikatoriaus arba tiesiai ant dažų ir paskleiskite į kairę ir dešinę, o tada aukštyn ir žemyn 2–2,5 kvadratinio metro plote.
Tolygiai įtrinkite į dažus, kol jie beveik sudegs.
Apverskite rankšluostį ir toliau trinkite.
Pakeiskite į šviežią, švarų rankšluostį (mes labiau mėgstame Crazy Pile Towel). Dar kartą nuvalykite vietą, kad įsitikintumėte, jog neliktų likučių.
Prieš pereidami prie kito, patikrinkite po kiekvieno skydelio.