R serijos mono stiprintuvas

326,40€
Pristatymas į namus 5-6 darbo dienos
Į KREPŠELĮ
Gaminio ID: 1086912
Kodas: ALP-R2-A75M
Prekės ženklas: Alpine
https://i.ak24.ee/mf/medium/alpine.jpg

Alpine „R-Series“ garsiakalbiai, žemųjų dažnių garsiakalbiai ir stiprintuvai turi garso kokybės palikimą, kurį girdėsite per kvartalą, o naujai pridėti R serijos stiprintuvai nėra išimtis. Be geriausio savo klasėje veikimo, šie stiprintuvai sureguliuoti taip, kad pabrėžtų R serijos garsiakalbių ir žemųjų dažnių garsiakalbių savybes, suteikdami jums legendinę R serijos patirtį. Palyginti su ankstesniais modeliais, jų plotas yra 15 % mažesnis ir juos lengviau montuoti.

Jei jums patinka garsiai ir aiškiai skambanti muzika, mūsų R serijos R2-A75M monofoninis stiprintuvas kaip tik jums. Jis aiškiai atkuria jūsų muzikos žemuosius dažnius, kad galėtumėte mėgautis patobulintu tikroviškumu, net kai grojate didelės raiškos muziką. Šiame R2 serijos stiprintuve „Alpine“ įdiegė kai kurias pažangiausias stiprintuvų technologijas, įskaitant didelio efektyvumo transformatorius, aukščiausios kokybės mažo triukšmo kondensatorius ir mažo iškraipymo dvigubą „Sierra“ grįžtamojo ryšio / korekcijos grandinę.

Alpine R2-A75M monofoninis stiprintuvas sukuria iki 750 vatų RMS @ 2 omų, todėl jis puikiai tinka Alpine R serijos žemųjų dažnių garsiakalbiams. Dėl pažangios D klasės stiprintuvo technologijos šis galingas stiprintuvas yra pakankamai mažas, kad tilptų beveik bet kur. Galite reguliuoti stiprintuvo žemųjų dažnių filtrą, žemųjų dažnių stiprinimą ir papildomą filtrą, kad gautumėte tinkamą žemųjų dažnių toną. Be to, galite pridėti papildomą RUX-KNOB2 nuotolinio žemųjų dažnių rankenėlę, kad valdytumėte žemuosius dažnius iš prietaisų skydelio.

R serijos stiprintuvai yra dviejų mono ir 4 kanalų konfigūracijų.

Alpine

Alpine 
Alpine on asutatud 1967 aastal Jaapanis, olles ka sellest ajast peale olnud autoelektroonika tootjate esirinnas. Alpine loob kõrgekvaliteetseid tooteid, mis pakuvad autosse täiuslikku helikeskkonna. Alpine tootevalikusse kuuluvad: auto cd mängijad, Hetkel on Alpine pühendunud mobiilsete multimeediasüsteemide arendamisele, luues komponente, mis võimaldavad nautida kõige kaasaegsemat automeelelahutust.
 Viis Täiuslikkuse Triipu Viis triipu Alpine logol sümboliseerivad viite valdkonda, milles Alpine püüdleb täiuslikkuse poole.