S serijos kelių kanalų 4 kanalų stiprintuvas

253,00€
Pristatymas į namus 5-6 darbo dienos
Į KREPŠELĮ
Gaminio ID: 1089113
Kodas: ALP-S2-A36F
Prekės ženklas: Alpine
https://i.ak24.ee/mf/medium/alpine.jpg

naujos kartos Alpine S serijos stiprintuvai yra sukurti taip, kad jūsų automobilio garso patirtis pakeltų į kitą lygį nepažeidžiant banko. Šie stiprintuvai su nauja aptakiu dizainu ir patobulintomis pirmtakų funkcijomis siūlo išskirtinį našumą ir galią už prieinamą biudžetą.

S serijos S2-A36F 4 kanalų stiprintuvas perduoda 60 vatų RMS @ 4 omų arba 90 vatų RMS @ 2 omų nepriekaištingą didelio tikslumo signalą į kiekvieną jūsų automobilio priekinį ir galinį garsiakalbį, suteikdamas malonų ir aiškų jūsų transporto priemonės garsą.

stiprintuvas atgaivina jūsų muziką, nes turi Hi-Res Audio sertifikatą, kurio tikslios detalės ir emocinė galia aiškiai atskleista iki 40 kHz dažniu. 3 kanalų 2 juostų sistemoje taip pat galite naudoti stiprintuvą, kad valdytumėte porą pirmųjų garsiakalbių, kurių kiekvienas turi 60 vatų RMS, o žemųjų dažnių garsiakalbį su 180 vatų RMS maitintumėte iš sujungtų galinių kanalų. Kintamasis vidutinių žemųjų dažnių stiprinimas tuose galiniuose kanaluose leidžia papildomai sustiprinti sistemos žemo dažnio garsą. Jūs netgi galite pridėti papildomą laidinį nuotolinio valdymo pultą RUX-KNOB2, kad galėtumėte valdyti galinių kanalų lygį iš savo pirmosios sėdynės.

Aukštųjų ir žemųjų dažnių filtrai leidžia valdyti dažnių spektrą, kuris pasiekia jūsų garsiakalbius ir antrinius įrenginius. stiprintuvas pirminio stiprintuvo ir garsiakalbių lygio įvestyse , todėl galite jį įdiegti beveik bet kurioje transporto priemonėje, net ir su gamykliniu radijo imtuvu. kai naudojamas garsiakalbio lygio įvestis, stiprintuvas gali pajusti gaunamą signalą ir įsijungti, todėl nebereikia atskiro įjungimo laido prijungti prie imtuvo arba saugiklių dėžutės.

S serijos stiprintuvai yra dviejų monofoninių, 4 kanalų ir 5 kanalų.

S-Series logo

Alpine

Alpine 
Alpine on asutatud 1967 aastal Jaapanis, olles ka sellest ajast peale olnud autoelektroonika tootjate esirinnas. Alpine loob kõrgekvaliteetseid tooteid, mis pakuvad autosse täiuslikku helikeskkonna. Alpine tootevalikusse kuuluvad: auto cd mängijad, Hetkel on Alpine pühendunud mobiilsete multimeediasüsteemide arendamisele, luues komponente, mis võimaldavad nautida kõige kaasaegsemat automeelelahutust.
 Viis Täiuslikkuse Triipu Viis triipu Alpine logol sümboliseerivad viite valdkonda, milles Alpine püüdleb täiuslikkuse poole.