Hidrofobinė skalavimo priemonė, skirta vandens kailiui

23,80€
Pristatymas į namus 4-5 darbo dienos
Į KREPŠELĮ
Gaminio ID: 1104152
Kodas: 784672119818
Prekės ženklas: Auto Finesse
https://i.ak24.ee/mf/medium/auto-finesse.jpg

Pakeiskite automobilio plovimo būdą naudodami „Aqua Coat“ – greitą ir paprastą būdą visiems išoriniams paviršiams pritaikyti ilgalaikę apsaugą su pažangia vandens danga. Aqua Coat padengia apsauginį Si02 sluoksnį ant visų išorinių paviršių iš karto po plovimo, tiesiog nuplaukite automobilį kaip įprasta, nuplaukite, tada patepkite smulkia šlapio Aqua Coat dulksna, dar kartą nuplaukite ir pamatysite tiesioginį Aqua Coats poveikį. hidrofobinės savybės, paskutinį kartą skalbiamas iki 3 mėnesių po plovimo.

Išdžiovinkite automobilį kaip įprasta ir darykite tai – šį pradinį sluoksnį tepti taip pat lengva, kaip ir vėlesnius papildomus sluoksnius. Išpurkškite ir nuplaukite formulę. Dirba su dažais, stiklu ir apdaila. Burbuliukų aromatas. Patvarumas 2-3 mėn.

Aqua Coat yra puikus sprendimas, suteikiantis ilgalaikės apsaugos ir savaiminio išsivalymo savybių sunkiai pasiekiamoms dažų ir apdailos vietoms, tokioms kaip durų rankenos, variklio nišos ir bagažinės dangčiai. Taip pat gali būti naudojamas sausoje transporto priemonėje, kaip ir greitas detalių valytuvas, rūko valytuvas ir baigta.