Automobilinė subtili suknelė universaliam padažui

25,70€
Pristatymas į namus 4-5 darbo dienos
Į KREPŠELĮ
Gaminio ID: 1104127
Kodas: 711841754907
Prekės ženklas: Auto Finesse
https://i.ak24.ee/mf/medium/auto-finesse.jpg

Geras produktas išblukusio plastiko atstatymui. Dressle yra sausa, nejudančio pagrindo danga, suteikianti paskutinį įspūdį jūsų plastikiniams paviršiams, tokiems kaip variklio nišai ar ratų arkos. Produktą galima purkšti tiesiai ant paviršiaus arba tepti aplikatoriumi. Tinka ir sunkiai pasiekiamoms vietoms. Po panaudojimo jis yra sausas. Tinka naudoti ir salone. Išdžiūsta, nebūdamas lipnus ar riebus ir palieka malonią paviršiaus apdailą su UV apsauga ir vandeniui atspariu poveikiu. Labai gerai sukimba su plastikiniais paviršiais. Tinka profesionalams ir entuziastams. Produkto nereikia daug.

Naudojimas: nuvalykite ir nusausinkite variklio skyriaus bei ratų angų paviršius ir purškite Dressle ant plastikų, taip pat galite purkšti ant dažytų ir metalinių paviršių ir palikite išdžiūti 4-6 valandas. Tada nuvalykite produkto likučius ir viskas!

Salone, ant vinilo ir gumos: užtepkite 1-3 purškimus produkto ant mikropluošto šluostės ir nuvalykite paviršių. Taip lengva uždengti durų apmušalus, furnitūrą ir kitus plokščius paviršius. Detalių šepetėliu tepkite sudėtingesnius paviršius.

Išorinis plastikas: užpurkškite 2-3 kartus ant mikropluošto šluostės ir įtrinkite į paviršių bei palikite išdžiūti. Jei produktą užtepėte per netolygiai, uždėkite kitą sluoksnį.