Automobilių nešvarumų išlyginimo priemonė

25,70€
Pristatymas į namus 4-5 darbo dienos
Į KREPŠELĮ
Gaminio ID: 1104149
Kodas: 784672119740
Prekės ženklas: Auto Finesse
https://i.ak24.ee/mf/medium/auto-finesse.jpg

Geležies nuosėdų šalinimo priemonės yra vienas šauniausių detalių gaminių. „Auto Finesse iron Out“ atlieka šį vaidmenį už mus. Geležies nuosėdos susidaro iš skraidančių stabdžių dulkių, o pramoninės veiklos metu šie maži geležies gabalėliai prisitvirtina beveik prie kiekvieno paviršiaus ir ilgainiui pradeda rūdyti. Iron Out ištirpdo šiuos gabalus, kol jie negali padaryti žalos. Iron Out pH neutralus gelis, kuris reaguoja tik su geležies nuosėdomis.

Tinka naudoti ant visų automobilio išorinių paviršių, įskaitant dažus, aliuminį, magnį, plieną, anoduotus paviršius, chromą, stiklą, plastiką ir gumą. Iron Out taip pat turi stiprių riebalų šalinimo priemonių, padedančių pašalinti kitas dėmes.

Produktas tinka tiek profesionalams, tiek entuziastams. Iron Out greitai ir efektyviai reaguoja į paviršių. Be Iron Out, rekomenduojama naudoti pikio valikliu ir, jei reikia, valomo molio, ypač jei planuojate automobilį poliruoti, apsaugoti keramika ar vašku.

Naudojimas: Purškite medžiagą ant putplasčio ir patrinkite paviršių. Medžiaga pradeda reaguoti, o geležies likučiai nuteka žemyn kaip rausvos gijos.