carpro trintukas

18,80€
Pristatymas į namus 4-5 darbo dienos
Į KREPŠELĮ
Gaminio ID: 1104206
Kodas: 8809397812263
Prekės ženklas: CARPRO
https://i.ak24.ee/mf/medium/carpro.jpg
Nėra galimybės užsakyti daugiau.

radiatorius
plokščių valiklis – lako, vaško, aliejaus ir dulkių valiklis

Carpro trintukas yra specialiai sukurtas patikrinti ir visiškai pašalinti poliravimo aliejus prieš dengiant kvarcą ar bet kokią kitą dangą, vašką ar sandariklį.

iki šiol dauguma pramonės šakų naudojo ipa (izopropilo alkoholio) ir vandens mišinį, kad pašalintų poliravimo likučius ir užpildus iš automobilių dažų prieš dengiant vašką ar dažų sandariklį. Šis žingsnis leidžia patikrinti savo darbą po sujungimo ir turėtų užtikrinti visiškai švarų dažų paviršių, kad lsp (paskutinės stadijos produktas) galėtų prilipti. ipa atskiria aliejų, tačiau nuvalius dažus šis aliejus gali pasklisti arba vėl nusėsti. štai kur carpro trintukas žengia dar vieną žingsnį...

trintukas naudoja specialų paviršinio aktyvumo medžiagų mišinį, kuris ištirpina aliejus ir įtraukia juos į mikropluošto rankšluostį. trintukas suskaido lako likučius ir nuvalo poliravimo dulkes. jo papildomas pranašumas yra tai, kad jis valo geriau nei įprastas ipa dėl patentuotos formulės. trintukas leidžia bet kam gauti visiškai švarų paviršių prieš dengiant kvarcą. Be to, naudodami šį carpro unikalų mišinį trintuką, net nepajusite bjauraus ipa kvapo.

funkcijos:
plokščių valiklis ir valiklis, skirtas tirpinti alyvos daleles ir pašalinti poliravimo likučius, kad paruoštų dažytą paviršių keraminėms dangoms, sandarikliams ir vaškams dengti.
sudėtyje yra antistatinių komponentų, apsaugančių nuo dulkių nuvalius. Kai dengiate kvarcą, dažų paviršius lieka be dulkių.
sudėtyje nėra silikono ir yra visiškai saugus naudoti dažų ir kėbulų parduotuvėse.
malonus kvapas.
Paruoškite savo transporto priemonę geriausiems rezultatams naudodami kvarcą, pašalindami alyvos ir poliravimo likučius.
7 tel.

patarimai:
Dirbdami virš transporto priemonės dažnai sukite ir keiskite rankšluosčius.

dažų valymo instrukcijos:
sulenkite beprotišką krūvą arba „carpro 2“ veido rankšluostį du kartus (sulenkdami 8"x8" plotą).
gausiai išpurkškite 2–3 m² plotą ir vieną ar 2 purškimus ant rankšluosčio ir nedelsdami nuvalykite.
šluostydami padėkite sulankstytą rankšluostį lygiai prie paviršiaus ir tolygiai spauskite.
braukite šluojančiu judesiu (ne sustojimo ir paleidimo judesiu), kai sukate posūkius.
naudokite „antrą“ rankšluostį su purškiamąja trintuku, kad galutinai nušluostytumėte, prieš tęsdami.