Akumuliatoriaus įkroviklis einhell 18v 2x2 (su keturiais lizdais) 4512102

125,00€
Pristatymas į namus 5-6 darbo dienos
Į KREPŠELĮ
Gaminio ID: 1161067
Kodas: 4512102-EINH
Prekės ženklas: Einhell
https://i.ak24.ee/mf/medium/einhell.jpg
Nėra galimybės užsakyti daugiau. 2x2 Power X-Quattrocharger 4A
4,8 iš 5 žvaigždučių, vidutinė įvertinimo vertė. Skaityti 19 atsiliepimų. Nuoroda į tą patį puslapį.
4.8

(19)
Parašyti atsiliepimą
Užduok klausimą
Prekės nr.: 4512102 EAN: 4006825649536
Universalus pritaikymas visoms Power X-Change įkraunamoms baterijoms
Pinigų taupymas, aplinkos apsauga ir lankstumas
Nuolatinis lygiagretus dviejų baterijų įkrovimas
užtikrina greitą, aukštą prieinamumą + nuolatinį veikimą
Nešiojimo rankena, skirta lengvai ir be vargo transportuoti 4 baterijas
Dėl mažo svorio jis tinkamas mobiliam naudojimui
4x baterijų lizdai tik su 1x lizdu
taupo erdvę darbo vietoje ir darbo vietoje
4 amperų greitojo įkrovimo technologija užtikrina trumpesnį įkrovimo laiką
Nuolatinis akumuliatoriaus stebėjimas optimaliam įkrovimui
Atnaujinimo režimas leidžia vėl įjungti giliai išsikrovusias baterijas
Maksimalus saugumas dėl išmaniojo įkrovimo valdymo
Dabartinė akumuliatoriaus informacija 6 žingsnių būsenos LED ekrane

Su Einhell Power X-Twincharger 4A vienu metu galima įkrauti dvi Power X-Change sistemos serijos baterijas. Viena baterija visiems įrankiams: Power X-Change akumuliatorius galima naudoti visuose rankiniuose ir sodo įrankiuose iš galingos Einhell sistemų serijos. Įkroviklis gali būti universalus visiems PXC akumuliatoriams. Nauda klientams akivaizdi: turėdami vieną akumuliatorių ir vieną įkroviklį visiems įrenginiams, klientai ne tik sutaupo nemažus pirkinius, bet ir jo universalumas tausoja aplinką bei suteikia lankstumo namuose ir sode. Nuolat ir vienu metu įkraunant dvi baterijas – po vieną akumuliatorių kiekvienoje pusėje – taupoma vieta ir užtikrinamas nepertraukiamas veikimas, be greito ir didelio našumo. Kai visiškai įkraunamos dvi baterijos iš abiejų pusių, kitos dvi bus įkraunamos automatiškai. Jį palaiko nešimo rankena, leidžianti lengvai ir be pastangų transportuoti 4 baterijas. Dėl savo lengvo svorio Quattrocharger idealiai tinka mobiliajam naudojimui. Su vienu kištuku galima naudoti keturis akumuliatoriaus lizdus, ​​kurie taupo vietą ant darbo stalų ir statybvietėse. Dėl 4A greitojo įkrovimo technologijos įkrovimo laikas dar trumpesnis, o akumuliatorių nuolat stebi išmani įkrovimo valdymo sistema, užtikrinanti optimalų įkrovimą ir maksimalų saugumą. Dėl atnaujinimo režimo vėl galima įjungti giliai išsikrovusias baterijas. Visa dabartinė informacija pateikiama per kiekvienos baterijos 6 žingsnių LED būsenos indikatorių.

Vienas įkroviklis keturioms baterijoms
Lygiagretus dviejų baterijų įkrovimas vienu metu
Siekiant užtikrinti, kad „Power X-Change“ įrenginiuose visada būtų visa baterija, „Power X-Quattrocharger“ visada gali įkrauti dvi baterijas vienu metu. Vieną bateriją vienu metu galima įkrauti abiejose Quattrocharger pusėse. Jei dvi baterijos dedamos viena priešais kitą, įkrovimo procesas pradedamas vienu metu su abiem ličio jonų baterijomis. Kai akumuliatorius visiškai įkrautas, šalia jo esanti tuščia baterija bus automatiškai įkraunama.

Vienas lizdas keturioms baterijoms
Naudojant Quattrocharger keturias Power X-Change baterijas galima taupyti vietą viename įkroviklyje ir įkrauti tik viename lizde. Aiškaus LED ekrano dėka visada matoma visų keturių baterijų įkrovimo būsena, įkrovimo eiga ir temperatūra.

Lengvai transportuojamas
Lengva transportuoti
Praktiškas įkroviklis kiekvienai statybų vietai? Jums reikia Power X-Quattrocharger. Itin lengvą įkroviklį galima lengvai transportuoti ir nustatyti dėl integruotos nešiojimo rankenos. Quattrocharger yra stacionarus įrenginys, todėl netinka kabinti ant sienos.

Lankstumas su trumpu pakrovimo laiku
Greito įkrovimo technologija ir atnaujinimo režimas
Galingos baterijos ir trumpas įkrovimo laikas – dėl galingo Power X-Quattrocharger. Dėl 4A greitojo įkrovimo technologijos įkrovimo laikas dar trumpesnis: dvi 4 Ah talpos baterijas galima visiškai įkrauti vos per valandą. Siekiant užtikrinti optimalų įkrovimą ir maksimalų saugumą, akumuliatorių nuolat stebi išmanioji įkrovimo valdymo sistema. Atnaujinimo režimas gali sutaupyti akumuliatorių, kurie buvo laikomi ilgą laiką ir gali būti labai išsikrovę.

Techninės specifikacijos
- Maitinimas 220-240 V | 50-60 Hz
- Išėjimo įtampa 18 V
- Išėjimo srovė 4 A
Logistikos duomenys
- Produkto svoris (kg) 1,29
- Visas svoris (kg) 1,65

Techninės detalės
Įkrovimo taškų skaičius 4
Išėjimo srovė 4 A
Išėjimo įtampa 18 V
Prekės svoris 1,29 kg

Einhell